stcrt-2009-16386-001.png Ontwerpbestemmingsplan Locatie Gasontvangststation en Gasverdeelstation

Burgemeester en wethouders van de gemeente Katwijk maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan Locatie Gasontvangststation en Gasverdeelstation met ingang van 30 oktober 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan beoogd de verplaatsing van het Gasontvangststation en het Gasverdeelstation uit het gebied Haven fase 2 naar het parkeerterrein aan de Visserijkade met het benodigde leidingtracé langs de Karel Doormanlaan.

Het ontwerpbestemmingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken kan worden ingezien op het gemeentehuis Katwijk en de servicepunten. Ook zijn de stukken digitaal beschikbaar via de website van de gemeente Katwijk: www.katwijk.nl

Gedurende de bovengenoemde termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk en mondeling zienswijzen kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan de gemeenteraad, Postbus 589, 2220 AN, Katwijk. Mondelinge zienswijzen kunnen na het maken van een afspraak naar voren worden gebracht.

Naar boven