stcrt-2009-16380-001.png Bestemmingsplan ‘Heiweg 21’

Bekendmaking op grond van artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening

Het college maakt bekend dat het bestemmingsplan ‘Heiweg 21’, dat op 13 oktober 2009 door de gemeenteraad gewijzigd is vastgesteld, met ingang van 2 november 2009 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage ligt in het Stadskantoor. Tevens kunt u dit bestemmingsplan via internet (www.s-hertogenbosch.nl) raadplegen. Deze mogelijkheid wordt u ook geboden op het Stadskantoor.

Op het adres Heiweg 21 in Rosmalen staat thans een woning. Het voorliggende bestemmingsplan voorziet in de sloop van de huidige vrijstaande woning en de bouw van een nieuwe vrijstaande woning.

Volgens de bepalingen van de Wet ruimtelijke ordening kunnen belanghebbenden tegen het besluit van de gemeenteraad gedurende bovengenoemde termijn schriftelijk en gemotiveerd beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Deze beroepsmogelijkheid komt uitsluitend belanghebbenden toe die zich op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening tijdig met zienswijzen tot de gemeenteraad hebben gewend evenals die belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest zich tot de gemeenteraad te wenden. Tevens kan een belanghebbende bij voornoemde Afdeling bestuursrechtspraak beroep instellen tegen de wijzigingen die bij de vaststelling van het bestemmingsplan door de gemeenteraad in het ontwerp zijn aangebracht. Bovendien bestaat de mogelijkheid gedurende bovengenoemde termijn de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak te verzoeken een voorlopige voorziening te treffen.

Algemene informatie

Gemeente ’s-Hertogenbosch

Stadskantoor, Wolvenhoek 1, 5211 HH ’s-Hertogenbosch

Tel. (073) 615 51 55

E-mail: gemeente@s-hertogenbosch.nl

Website: www.s-hertogenbosch.nl

Openingstijden Stadskantoor:

  • maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur;

  • dinsdag- en donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.

’s-Hertogenbosch, 30 oktober 2009

Naar boven