stcrt-2009-16375-001.png Goedkeuring Wijzigingsbesluit t.b.v. realisering fruitloods op het perceel Tielerweg ong. te Geldermalsen

Ter inzage ligt een door gedeputeerde staten van Gelderland goedgekeurd wijzigingsplan met bijbehorende stukken. Het wijzigingsbesluit betreft de planologische basis voor het wijzigen van de bestemming ‘Landelijk Gebied II’ van een perceel gelegen aan de Tielerweg (ongenummerd, kadastraal bekend gemeente GDM, sectie N, nummer 109) te Geldermalsen naar ‘Landelijk Gebied II’ met de nadere aanduiding ‘Agrarisch Bedrijf > 40nge’ ten behoeve van het realiseren van een fruitloods.

De beroepstermijn bedraagt betreft zes weken, met ingang van de dag volgend op de datum van publicatie. Beroep kan worden ingediend door belanghebbenden, binnen de beroepstermijn, schriftelijk in te brengen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG. Na deze termijn is onderhavig wijzigingsplan onherroepelijk. Het treedt in werking met de dag na de dag waarop de beroepstermijn afloopt.

Naar boven