stcrt-2009-16367-001.png Vooraankondiging en inspraak voorontwerpbestemmingsplan Woningbouw Reeksenakker, Walsberg

Ter voldoening aan het bepaalde in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van Deurne hierbij kennis van hun voornemen om het bestemmingsplan ‘Woningbouw Reeksenakker, Walsberg’ voor te bereiden. Het gebied waarop het bestemmingsplan betrekking heeft is gelegen aan de rand van de kern Walsberg, waar de woonbebouwing van de Reeksenakker en de Herenberg over gaat in het bosgebied ten oosten van Walsberg. Ten zuiden van het plangebied ligt de Langstraat. Het plangebied omvat de percelen die kadastraal zijn aangeduid als sectie C nummers 3420 en 3421.

Het voorontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf 30 oktober 2009 gedurende vier op werkdagen tijdens de openingstijden ter inzage bij het Klantcontactcentrum, loket Bouwen, Wonen en Milieu in het gemeentehuis van Deurne, Markt 1 te Deurne. Omtrent het voornemen wordt geen gelegenheid geboden tot het indienen van zienswijzen. Wel kunnen ingezetenen en belanghebbenden een mondelinge of schriftelijke inspraakreactie indienen.

Er is geen aanleiding om bij de voorbereiding van dit nieuwe bestemmingsplan een onafhankelijke instantie in de gelegenheid te stellen advies uit te brengen. Wel wordt, met inachtneming van artikel 3.1.1 Bro overleg gepleegd met onder andere de provincie Noord-Brabant, de VROM-Inspectie en waterschap Aa en Maas.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw C. Span via ons algemene telefoonnummer: 0493-487711.

Naar boven