stcrt-2009-16353-001.png Projectbesluit Geestdorp 1

Burgemeester en wethouders hebben op grond van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening besloten een projectbesluit vast te stellen en bouwvergunning te verlenen voor het bouwen van een schuur op het perceel Geestdorp 1 in Woerden.

Het vastgestelde projectbesluit en de verleende bouwvergunning, met daarop betrekking hebbende stukken, liggen vanaf 30 oktober 2009 tot 11 december 2009 bij het omgevingsloket ter inzage. Ook kunt u het vastgestelde projectbesluit en de verleende bouwvergunning inzien op de website van de gemeente Woerden (www.woerden.nl) onder actueel → bekendmakingen.

Belanghebbenden die zich niet kunnen verenigen met het besluit en tijdig hun zienswijze hebben ingediend en belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen, kunnen hiertegen beroep instellen. Daartoe moet binnen bovengenoemde termijn van ter inzage een gemotiveerd beroepschrift worden ingediend bij de Arrondissementsrechtbank Utrecht Sector Bestuursrecht, Postbus 13023, 3507 LA Utrecht. Aan het indienen van een beroepschrift zijn kosten verbonden.

Het indienen van een beroepschrift maakt deze beschikking niet ongedaan, ook niet tijdelijk. Dat gebeurt eventueel pas na afloop van de beoordeling van het beroepschrift. Wanneer u niet op de behandeling van een beroepschrift kunt of wilt wachten, dan kunt u binnen de gestelde beroepstermijn naast een beroepschrift een zogenaamd ‘verzoek om een voorlopige voorziening’ indienen bij: Voorzieningenrechter van de rechtbank Utrecht Sector Bestuursrecht, Postbus 13023, 3507 LA Utrecht. Als de rechter een voorlopige voorziening toekent, dan wordt deze beschikking (tijdelijk) buiten werking gesteld. Aan het indienen van een voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Naar boven