stcrt-2009-16350-001.png Ontwerp projectbesluit Wierenseveldweg 4 in Geesteren als bedoeld in artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening

Met ingang van donderdag 29 oktober 2009 ligt, conform het bepaalde in artikel 3.11 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening, gedurende zes weken voor een ieder ter inzage het ontwerp besluit op de aanvraag om projectbesluit voor het verbouwen van een bestaande dienstwoning tot burgerwoning op het perceel Wierenseveldweg 4 in Geesteren.

Alle relevante stukken en gegevens liggen eveneens ter inzage. Tegen betaling van de kosten wordt een afschrift van de ter inzage gelegde stukken verstrekt.

Gedurende de genoemde termijn van zes weken kan een ieder zijn zienswijze terzake naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het gemeentebestuur van Tubbergen, Postbus 30, 7650 AA Tubbergen. Schriftelijke zienswijzen kunnen ook per e-mail worden ingediend via het e-mailadres gemeente@tubbergen.nl. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht via het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis. Van mondeling naar voren gebrachte zienswijzen wordt een verslag gemaakt. Wie verzuimt om tijdig zijn zienswijze naar voren te brengen is later niet bevoegd om beroep in te stellen bij de administratieve rechter.

Naar boven