stcrt-2009-16304-001.png Bestemmingsplan I Stratum binnen de Ring 2007

Burgemeester en wethouders van Eindhoven maken bekend dat met ingang van 29 oktober 2009 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt het bestemmingsplan I Stratum binnen de Ring 2007, zoals dit door de gemeenteraad is vastgesteld op 6 oktober 2009.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op nieuwbouwwoningen op de hoek Alberdingk Thijmlaan en de Coornhertlaan (voormalig Huize den Elzent).

Het bestemmingsplan ligt met ingang van 29 oktober 2009 tot en met 9 december 2009 op werkdagen tijdens openingsuren voor eenieder ter inzage

  • bij het informatiecentrum van het Inwonersplein in het Stadskantoor, Stadhuisplein 10, Eindhoven.

  • bij de informatiebalie van het Ondernemersplein in het Kennedy Business Center, Kennedyplein 200, Eindhoven.

Openingstijden: maandag van 8.30−19.00 uur en dinsdag t/m vrijdag van 8.30−17.00 uur.

U kunt het bestemmingsplan ook raadplegen op www.bestemmingsplannen.eindhoven.nl.

Gedurende de hierboven genoemde termijn van zes weken kan een belanghebbende tegen het besluit over vaststelling van het bestemmingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht over het ontwerpbestemmingsplan kan geen beroep instellen.

Een beroep heeft geen schorsende werking. De indiener van een beroepschrift kan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken, een voorlopige voorziening te treffen. De voorzitter kan dit doen als onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Een dergelijk verzoek dient te worden gestuurd naar Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Op grond van de Wet ruimtelijke ordening treedt het bestemmingsplan in werking op de dag na de dag waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn ook een verzoek om voorlopige voorziening wordt gedaan, wordt de werking van het betreffende besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven