stcrt-2009-16293-001.png Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan ‘Buitengebied, partiële herziening intensieve veehouderij ’

Met ingang van 29 oktober 2009 ligt bij de receptie van het gemeentehuis te Losser gedurende zes weken ter inzage het besluit van de raad van de gemeente Losser tot gewijzigde vaststelling van het ‘bestemmingsplan buitengebied partiële herziening intensieve veehouderij’. Dit plan voorziet in een planologische regeling, waarin de gebruiksmogelijkheden ten aanzien van de intensieve veehouderij in overeenstemming met de doelstellingen van de Reconstructiewet, zijn opgenomen.

De raad heeft het plan gewijzigd vastgesteld, in die zin dat de percelen Invalsweg 9 Overdinkel, Glanerbrugstraat 47 Glane, Deppenbroekweg 8 Losser en Tiekenveenweg 2 te Overdinkel ook worden aangemerkt als intensieve veehouderij waarbij impliciet is besloten de geldende bestemming ‘Woondoeleinden’ voor het perceel Tiekenveenweg 2 te Overdinkel te wijzigen in de bestemming ‘agrarisch bouwblok’. Gedurende bovenvermelde termijn van zes weken kan degene die tijdig een zienswijze kenbaar heeft gemaakt bij de gemeenteraad, evenals een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht, bedenkingen indienen bij het college van Gedeputeerde Staten van Overijssel, Postbus 10078, 8000 GB ZWOLLE. Tegen de wijziging(en) in het plan kan door een ieder bedenkingen worden ingediend bij Gedeputeerde Staten.

Naar boven