stcrt-2009-16284-001.png Ontwerpbestemmingsplan Uithuizen, Klinkhamer-locatie

De gemeente Eemsmond heeft een nieuw bestemmingsplan opgesteld voor het terrein van de voormalige koekfabriek Klinkhamer plus enkele panden ernaast aan de Hoofdstraat-West in Uithuizen. In het plan krijgt deze locatie de functie zorg-wonen voor mensen met een verstandelijke beperking. Voor hen worden maximaal 28 appartementen gebouwd. Daarnaast is er plaats voor vier 'grondgebonden' woningen.

Ter inzage

Artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening

Van vrijdag 30 oktober tot en met donderdag 10 december 2009 ligt het ontwerpbestemmingsplan Uithuizen, Klinkhamer-locatie ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis, Hoofdstraat-West 1 in Uithuizen. U kunt het bestemmingsplan ook downloaden van www.eemsmond.nl. Ga daarvoor naar de pagina Nieuws → Plannen en projecten → Plannen.

Reacties

Tot en met donderdag 10 december 2009 kunt u reageren op het ontwerpbestemmingsplan. Dat kan schriftelijk of mondeling. U kunt uw schriftelijke zienswijze richten aan de gemeenteraad van Eemsmond, Postbus 11, 9980 AA Uithuizen. Of neem voor een mondelinge zienswijze contact op met Ria Uilenberg van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via (0595) 43 75 90.

Naar boven