stcrt-2009-16254-001.png Goedkeuring en inwerkingtreding uitwerkingsplan ‘Zenderpark I-Oost (2e deelplan)’ De Boomgaard – De Hoven, De Tuinen (gedeeltelijk)

Burgemeester en wethouders van IJsselstein maken bekend dat het college van Gedeputeerde Staten (GS) overeenkomstig het bepaalde in artikel 11 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (WRO) bij besluit van 13 oktober 2009, nummer 2009INT250310 het uitwerkingsplan Zenderpark I-Oost (2e deelplan) heeft goedgekeurd, conform het vaststellingbesluit van ons college van 1 september 2009.

Het uitwerkingsplan omvat de buurt De Boomgaard – De Hoven en een gedeelte van De Tuinen (Marga Klompéstraat e.o.) in Zenderpark. Het ontwerp uitwerkingsplan is een uitwerking van het globale bestemmingsplan Zenderpark en geeft, op basis van de inmiddels verleende bouwvergunningen en gerealiseerde woningen en voorzieningen, meer gedetailleerde bestemmingen aan de binnen het plangebied gelegen gronden. Het plan heeft nadrukkelijk niet tot doel om nieuwe woningen of andere bebouwing, dan wel wijzigingen aan reeds aangelegde plantsoenen, speelweiden of straten mogelijk te maken.

Het besluit omtrent goedkeuring treedt in werking op 10 december 2009.

Het besluit van GS, het uitwerkingsplan en het vaststellingsbesluit van ons college liggen voor een ieder met ingang van 29 oktober tot en met 9 december 2009 ter inzage bij het Klant Contact Centrum, Overtoom 1 te IJsselstein.

Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden tegen het goedkeuringsbesluit van GS beroep instellen bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (AbRvS). Binnen de beroepstermijn kunnen degenen die beroep hebben ingesteld een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de AbRvS. Indien een verzoek om voorlopige voorziening ingediend wordt, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist. Beroepschriften en verzoeken om voorlopige voorziening dienen gericht te worden aan de Afdeling respectievelijk de voorzitter van de AbRvS, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

IJsselstein, 28 oktober 2009

Burgemeester en wethouders van IJsselstein,

J. van Delden,

de secretaris.

P.C. van den Brink,

de burgemeester.

Naar boven