stcrt-2009-16253-001.png Bekendmaking terinzagelegging ontwerpexploitatieplan LOG Graspeel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Mill en Sint Hubert maken op grond van artikel 6.14 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat het ontwerpexploitatieplan LOG Graspeel met ingang van 30 oktober 2009, gedurende 6 weken ter inzage ligt.

Het plan ligt tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis, balie ruimtelijke ontwikkeling, Kerkstraat 1, 5451 BM in Mill en wordt tevens digitaal beschikbaar gesteld via de website www.gemeente-mill.nl.

Een deel van het gebied de Graspeel is aangewezen als landbouwontwikkelingsgebied (LOG). Voor dit gebied geldt dat er ruime mogelijkheden moeten zijn voor de intensieve veehouderij. De beoogde ontwikkelingen zijn opgenomen in het ontwerpbestemmingsplan LOG Graspeel. Op basis van de Wro geldt de verplichting voor gemeenten om hierbij kosten te verhalen. Het exploitatieplan geeft de gemeente deze mogelijkheid.

Gedurende genoemde termijn kan een belanghebbende naar keuze mondeling of schriftelijk zijn zienswijze ten aanzien van het ontwerpexploitatieplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Mill en Sint Hubert, postbus 39, 5450 AA Mill. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpexploitatieplan deze betrekking heeft. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling op telefoonnummer 0485-460300.

Mill, 28 oktober 2009

Naar boven