stcrt-2009-16184-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Helmbergweg 10’ en ontwerpbesluit vaststelling hogere waarde Wet geluidhinder

Burgemeester en wethouders van Katwijk maken, ingevolge de Wet ruimtelijke ordening en de Wet geluidhinder, bekend dat in het gemeentehuis met ingang van 23 oktober 2009 gedurende zes weken tijdens openingstijden ter inzage liggen het ontwerpbestemmingsplan ‘Helmbergweg 10’ en het ontwerpbesluit tot vaststelling hogere waarden.

Het bestemmingsplan ‘Helmbergweg 10’ maakt een muziekpaviljoen en kleinschalige uitbreiding van het hoofdgebouw mogelijk. Het bestemmingsplan bepaalt de bouw- en gebruiksmogelijkheden van het gebied.

Het plangebied ligt tussen Rijnsoever, de Vloedstroom, de Helmbergweg en de Baak.

In het plangebied ligt geluidgevoelige bebouwing. Omdat geluidsreducerende maatregelen niet mogelijk zijn of onvoldoende geluidsreductie opleveren is het noodzakelijk om een hogere waarde vast te stellen.

Gedurende voornoemde termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen. U kunt uw zienswijze richten aan de gemeenteraad van Katwijk, Postbus 589, 2220 AN Katwijk. Mondelinge zienswijzen kunnen in dezelfde periode op afspraak worden ingediend. Tegen het ontwerpbesluit tot vaststelling hogere waarden kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Katwijk.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met de bijbehorende stukken ter inzage op het gemeentehuis en de servicepunten. Het plan en de bijbehorende stukken zijn ook digitaal beschikbaar via www.katwijk.nl.

Katwijk, 23 oktober 2009

Naar boven