stcrt-2009-16172-001.png Vaststelling projectbestemmingsplan ‘uitbreiding kerkgebouw Hoek van Holland’

Ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening maakt het dagelijks bestuur van de deelgemeente Hoek van Holland bekend dat de deelraad van de deelgemeente Hoek van Holland op 15 oktober 2009 heeft besloten om het projectbestemmingsplan ‘Uitbreiding kerkgebouw Hoek van Holland’ (ongewijzigd) vast te stellen.

Het projectbestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen, met ingang van 30 oktober gedurende zes weken (dus tot en met donderdag 10 december 2009) voor een ieder tijdens de openingstijden ter inzage bij de Stadswinkel Hoek van Holland. Deze bekendmaking is eveneens geplaatst op de internetsite: www.wonen.rotterdam.nl

Gedurende voornoemde termijn heeft u de gelegenheid het plan in te zien en de mogelijkheid om beroep in te stellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Voorwaarde is wel dat u een zienswijze hebt ingebracht tegen het ontwerpbestemmingsplan of kunt aantonen dat u een belanghebbende bent die redelijkerwijs niet in staat is geweest om tijdig een zienswijze aan de deelraad kenbaar te maken.

Een beroepschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener, dagtekening, omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt, alsmede de gronden van het beroep. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Voor het in behandeling nemen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking op 14 december 2009. Degene die beroep instelt kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van voornoemde Afdeling. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, dan treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Rotterdam, 28 oktober 2009

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Hoek van Holland,

namens dezen:

H. Goedhart,

algemeen directeur dS+V.

Naar boven