stcrt-2009-16087-001.png Goedkeuring wijziging bestemmingsplan Buitengebied

Burgemeester en wethouders van Oosterhout maken ter voldoening aan het bepaalde in afdeling 3.6 van de Algemene wet bestuursrecht, mede gelet op het bepaalde in artikel 23, lid 1, sub a. van de Wet op de Ruimtelijke Ordening het volgende bekend.

Met ingang van de dag na deze bekendmaking ligt gedurende 6 weken in de publiekshal van het stadhuis, Slotjesveld 1 te Oosterhout voor eenieder ter inzage het besluit van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant:

Besluit d.d. 27 augustus 2009 tot goedkeuring (nr.1567270/1575720) van het besluit van burgemeester en wethouders, voornoemd, van 21 juli 2009 met betrekking tot een wijziging van het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ ingevolge artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening ten behoeve van de wijziging van:

  • de medebestemming ‘Agrarische Bedrijfsdoeleinden’ van het perceel Provincialeweg 108A te Oosteind in de medebestemming ‘ Bedrijfsdoeleinden’;

  • de bestemming ‘Agrarisch gebied met landschappelijke, cultuurhistorische en/of abiotische waarden’ van een gedeelte van het perceel sectie V, nummer 0659 (gedeeltelijk), gelegen aan de Hoge Dijk te Oosteind in de medebestemming ‘Woondoeleinden’.

Tegen bovengenoemde besluiten kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. De beroepen dienen te worden ingesteld gedurende de termijn van zes weken dat het besluit tot wijziging van het bestemmingsplan ter inzage ligt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Oosterhout, 28 oktober 2009

Burgemeester en wethouders van Oosterhout.

Naar boven