stcrt-2009-16059-001.png Vaststelling bestemmingsplan Verkeersmaatregelen N348

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de raad op 14 september 2009 heeft besloten het volgende bestemmingsplan gewijzigd vast te stellen.

Bestemmingsplan Verkeersmaatregelen N348 Epse-Gorssel

Het plangebied bestaat uit enkele gebieden die deel uitmaken van het tracé van de N348 tussen Epse en Eefde. Het betreft de volgende locaties: kruispunt Deventerweg-Lochemseweg, Deventerweg ten noorden van Gorssel, komgrens Gorssel-Noord en kruispunt Zutphenseweg-Hoofdstraat-Gorsselse Enkweg. Het bestemmingsplan beoogt de verkeersmaatregelen planologisch mogelijk te maken en vast te leggen.

De wijziging ten opzichte van het ontwerp bestemmingsplan betreft het opnemen van een bestaande gasleiding met belemmerende strook die de N348 ten noorden van de Voortseweg kruist.

Verdere procedure

Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van 29 oktober 2009 voor de duur van zes weken ter inzage bij de publieksbalie, Markt 3 in Lochem. Het bestemmingsplan is tevens in te zien via de website van de gemeente Lochem: www.lochem.nl.

Gedurende de bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden die tijdig zienswijzen bij de raad hebben ingebracht, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingebracht, beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Aangezien de gemeenteraad bij de vaststelling van het bestemmingsplan wijzigingen heeft aangebracht ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan, kan iedereen gedurende bovengenoemde termijn tegen de wijzigingen beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking op het besluit. Hiervoor kunnen belanghebbenden die beroep hebben aangetekend aan de voorzieningenrechter een voorlopige voorziening vragen. Het verzoek om voorlopige voorziening richt u aan de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij de afdeling publiekscontacten, Markt 3 in Lochem, telefoon 0573-289222. De afdeling publiekscontacten is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00–12.30 uur en op donderdag van 8.00–20.00 uur. U kunt daarnaast ook een afspraak maken voor bezoek op een ander tijdstip.

Naar boven