stcrt-2009-16058-001.png Ontwerpprojectbesluiten Wierdenseweg 23 te Enter en Veltkampsweg 1 te Hoge Hexel

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten om voor een tweetal bouwplannen een procedure om te komen tot een projectbesluit op te starten:

  • Wierdenseweg 23 te Enter: het bouwen van een wagenloods. Dit bouwplan past niet binnen het geldende bestemmingsplan, aangezien de maximale oppervlakte aan bijgebouwen wordt overschreden.

  • Veltkampsweg 1 te Hoge Hexel: het bouwen van een melkrundveestal. Dit bouwplan past niet binnen het geldende bestemmingsplan, omdat de melkrundveestal gedeeltelijk is gesitueerd buiten het bouwblok en de stal niet voldoet de stal aan de maximaal toegestane hoogte.

Beide bouwplannen zij wel in overeenstemming met het toekomstige bestemmingsplan voor het buitengebied. Daarom wordt vooruitlopend op de vaststelling van de herziening van het bestemmingsplan een projectbesluit genomen.

Zienswijze indienen

Het ontwerpprojectbesluit ligt met ingang van 29 oktober 2009 gedurende zes weken ter inzage bij het loket Bouwen en wonen in het gemeentehuis. Tijdens de periode dat het plan ter inzage ligt kan iedereen zijn of haar zienswijze indienen tegen het ontwerpprojectbesluit. Een zienswijze kan op een aantal manieren ingediend worden:

  • Schriftelijk. Richt uw zienswijze aan het ‘Gemeente Wierden, College van burgemeester en wethouders, postbus 43, 7640 AA Wierden’.

  • Via de website. In dit geval kunt u gebruik maken van het formulier ‘Zienswijzen en bedenkingen’ dat u kunt vinden op onze website.

  • Mondeling. Hiervoor kunt u een afspraak maken bij het loket Bouwen en wonen (tel. 0546-580 838, e-mail: bouwenenwonen@wierden.nl).

Naar boven