stcrt-2009-15929-001.png Voornemen tot nemen projectbesluit verlenen bouwvergunning en besluit hogere grenswaarden Wet geluidhinder deelplan 1 centrum Klaaswaal

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Cromstrijen maakt bekend dat zij voor de bouw van 41 appartementen, een supermarkt en bovengrondse parkeervoorzieningen kadastraal bekend gemeente Klaaswaal, sectie A nrs. 3805, 2132, 2047, 1244, 2400 (plaatselijk bekend Molendijk 7 en 9, Kerkstraat 1 en 3, Voorstraat 38, 40 en 42), voornemens is een bouwvergunning met gebruikmaking van een projectbesluit ingevolge artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening te verlenen.

Tevens is het college voornemens een gewijzigde ontheffing wegverkeerslawaai ten behoeve van het project te verlenen met toepassing van artikel 100a van de Wet geluidhinder.

Ter inzage

Het besluit tot verlening van de bouwvergunning, het projectbesluit en het besluit hogere grenswaarden Wet geluidhinder en alle daarbij behorende stukken worden voorbereid middels afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, voor zover niet in artikel 46 lid 4 van de Woningwet, artikel 3.11 Wet ruimtelijke ordening en artikel 110c van de Wet geluidhinder anders is bepaald en liggen met ingang van 26 oktober 2009 gedurende zes weken tijdens de openingstijden voor een ieder ter inzage bij het Servicecentrum van de gemeente Cromstrijen, Buttervliet 1 te Numansdorp. Degenen die buiten de openingstijden van het Servicecentrum de stukken willen inzien, kunnen een afspraak maken.

Zienswijzen

Binnen deze termijn kan een ieder zienswijzen, (naar eigen keuze) mondeling dan wel schriftelijk, tegen de ontwerpbesluiten bij het college van burgemeester en wethouders (Postbus 7400, 3280 AE) indienen. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen tegen de ontwerpbesluiten kunt u binnen voormelde termijn een afspraak maken met de heer P.J.A. Engelvaart, projectleider Centrumplan Klaaswaal, bereikbaar op telefoonnummer 0186 656217.

De bekendmaking van deze ontwerpbesluiten vindt zowel plaats in de Staatscourant als in de gemeentelijke informatiepagina in Het Kompas. De ontwerpbesluiten en de daarbij behorende rapporten kunt u als pdf-bestand downloaden op www.cromstrijen.nl.. Deze kunt u tijdens de openingstijden in het Servicecentrum inzien.

Cromstrijen, 23 oktober 2009

Burgemeester en wethouders van Cromstrijen.

Naar boven