stcrt-2009-15923-001.png Vaststelling bestemmingsplan ‘Kom Mariahout’

Het college van burgemeester en wethouders van Laarbeek maakt ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad op 15 oktober 2009 het bestemmingsplan ‘Kom Mariahout’ (ongewijzigd) heeft vastgesteld. Ook heeft de raad besloten om geen exploitatieplan vast te stellen. Het bestemmingsplan voorziet in het actualiseren van veelal verouderde bestemmingsplannen, die nu gelden voor de bebouwde kom van Mariahout. De actualisering leidt tot eenduidige regelgeving voor bouwen en gebruik van de gronden in de bebouwde kom van Mariahout. Bij dit bestemmingsplan hoeft geen exploitatieplan te worden vastgesteld, aangezien het een beheerplan betreft zonder financiële consequenties.

Het bestemmingsplan ‘Kom Mariahout’ en de bijbehorende stukken liggen van maandag 26 oktober tot en met maandag 7 december 2009 voor iedereen ter inzage bij de Informatiebalie in het gemeentehuis Laarbeek in Beek en Donk. Het bestemmingsplan is ook digitaal te raadplegen via www.laarbeek.nl.

Degene die tijdig zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt en een belanghebbende die aantoont dat hij daartoe redelijkerwijs niet in staat is geweest, kan gedurende de inzagetermijn beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Ook kan een verzoek worden ingediend tot het treffen van een voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Naar boven