stcrt-2009-15921-001.png Projectbesluit bouwplan ten behoeve van splitsing woning Rietgors 26 te Eemnes in twee wooneenheden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Eemnes maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend een projectbesluit te hebben genomen voor het bouwplan ten behoeve van de splitsing van de woning Rietgors 26 te Eemnes in twee wooneenheden.

Het vastgestelde projectbesluit met bijbehorende documentatie liggen ter inzage bij de Balie Bouwen en Vergunningen met ingang van 23 oktober 2009 gedurende een periode van 6 weken tijdens openingstijden van het gemeentehuis ten kantore van de BEL Combinatie (Zuidersingel 5, 3755 AZ in EEMNES), en zijn tevens via de website www.eemnes.nl te raadplegen. U kunt bij de Balie Bouwen en Vergunningen terecht van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur en op maandag ook van 13.30 tot 15.30 uur.

Gedurende de termijn van inzage kunnen belanghebbenden gemotiveerd beroep aantekenen bij de arrondissementsrechtbank Utrecht, sector Bestuursrecht, Postbus 16005 te 3500 DA Utrecht. Beroep kan worden aangetekend door belanghebbenden die redelijkerwijze niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze overeenkomstig afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht naar voren hebben gebracht.

Het beroepschrift dient te worden ondertekend en bevat ten minste de naam en het adres van de indiener; de dagtekening; een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Verder dient zo mogelijk een afschrift van het besluit waarop het geschil betrekking heeft, te worden overlegd.

In spoedeisende gevallen is het tevens mogelijk om een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening in te dienen bij de Voorzieningenrechter van de arrondissementsrechtbank Utrecht, sector Bestuursrecht, Postbus 16005 te 3500 DA Utrecht

Naar boven