stcrt-2009-15899-001.png Ontwerpparaplubestemmingsplan Herijking begripsomschrijving woning (/wooneenheid) en huisvesting tijdelijke werknemers agrarische bedrijven

Burgemeester en wethouders van Roosendaal maken bekend dat vanaf maandag 26 oktober 2009, gedurende zes weken ter inzage ligt:

  • Het ontwerpparaplubestemmingsplan ‘Herijking begripsomschrijving woning (/wooneenheid) en huisvesting tijdelijke werknemers agrarische bedrijven ’.

Doel van dit bestemmingsplan is het creëren van een eenduidige planologische regeling voor alle kernen welke behoren tot de gemeente Roosendaal ten aanzien van de huisvesting van personen, die geen deel uit maken van een huishouding. Daarnaast bevat het bestemmingsplan een regeling voor het buitengebied van de gemeente voor de huisvesting van tijdelijke werknemers die bij agrarische bedrijven werkzaam zijn.

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder tegen het ter inzage gelegde ontwerpparaplubestemmingsplan naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad.

Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Roosendaal, Postbus 5000, 4700 KA te Roosendaal. Mondelinge zienswijzen kunnen op maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur telefonisch naar voren worden gebracht. Het hiervoor aangewezen telefoonnummer in het Stadskantoor is: 0165-579 495.

Het voornoemde ontwerpparaplubestemmingsplan ligt ter inzage bij het Informatiecentrum in het Stadskantoor, bij de Openbare bibliotheek aan Markt 54 te Roosendaal en bij Servicepunt De Geerhoek, Kloosterstraat 19a te Wouw.

De hoorzitting bij de Hoorcommissie ruimtelijke ordening waarbij een eerder ingediende zienswijze nog nader kan worden toegelicht, zal in beginsel gehouden worden op dinsdag 15 december 2009, om 19.30 uur in de raadzaal van het raadhuis, Markt 1 te Roosendaal.

Deze kennisgeving met daarbij een verwijzing naar de achterliggende stukken is tevens te vinden op de website van de gemeente Roosendaal: www.roosendaal.nl

Voor nadere informatie: afdeling beleidsrealisatie, team regelgeving, mr. J.C.P.J.M. Vergouwen, tel. 0165 579 495, e-mail j.vergouwen@roosendaal.nl of bij het informatiecentrum, tel. 0165 579 235.

Roosendaal, 23 oktober 2009

Burgemeester en wethouders van Roosendaal,

M.J.H. Marijnen,

burgemeester.

J.P. Kruf,

secretaris.

Naar boven