stcrt-2009-15894-001.png Projectbesluit en bouwvergunning 1e fase ‘De Thermen’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij bij besluit van 9 oktober 2009 het projectbesluit ‘De Thermen’ gewijzigd hebben vastgesteld en bouwvergunning 1e fase hebben verleend. Het projectbesluit maakt de herbouw van het zwembad met commerciële ruimte en woningen mogelijk. Ten opzichte van het ontwerpbesluit is het vastgestelde besluit gewijzigd in die zin dat de waterparagraaf in de ruimtelijke onderbouwing is aangevuld.

Beroep

Het genomen projectbesluit en de bijbehorende stukken liggen van 29 oktober tot en met 9 december 2009 ter inzage bij de ontvangstbalie in het stadhuis. U kunt de stukken ook inzien op de gemeentelijke internetsite www.alphenaandenrijn.nl onder het kopje bouwplannen.

Tegen dit projectbesluit kan gedurende genoemde termijn schriftelijk een gemotiveerd beroepschrift worden ingediend bij de rechtbank 's-Gravenhage, sector bestuursrecht, postbus 20302, 2500 EH te 's-Gravenhage. Een beroepschrift kan slechts worden ingediend door belanghebbenden die eerder tegen het ontwerpbesluit een zienswijze hebben ingediend en belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij tijdens de eerdere terinzageleggingstermijn redelijkerwijze niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen.

Het projectbesluit treedt op 10 december 2009 in werking, tenzij binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om een voorlopige voorziening wordt gevraagd.

Naar boven