stcrt-2009-15884-001.png Vaststelling 1e Wijzigingsplan bestemmingsplan Lepelstraat–Bloemendaal II

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen op Zoom maakt bekend dat zij het ‘1e wijzigingsplan Lepelstraat–Bloemendaal’ heeft vastgesteld. Dit betreft het laten vervallen van de archeologische dubbelbestemming. Archeologisch onderzoek heeft uitgewezen dat ter plaatse geen archeologisch waardevolle objecten aanwezig zijn.

Het besluit van het college ligt voor iedereen vanaf maandag 26 oktober gedurende 6 weken tijdens kantooruren ter inzage bij de centrale balie van het stadskantoor. Het besluit is tevens digitaal in te zien via onze website www.bergenopzoom.nl (via actuele bekendmakingen). Tegen dit besluit kan gedurende deze termijn door belanghebbenden een gedagtekend, gemotiveerd en ondertekend bezwaarschrift worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen op Zoom, postbus 35, 4600 AA Bergen op Zoom.

Het maken van bezwaar schorst de werking van het besluit niet. Indien bezwaar is gemaakt kunnen belanghebbenden de voorzieningenrechter van de rechtbank te Breda, Postbus 90006, 4800 PA Breda, verzoeken een voorlopige voorziening te treffen, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

Bergen op Zoom, 23 oktober 2009

Het college van burgemeester en wethouders van Bergen op Zoom,

de burgemeester,

J.M.M. Polman.

De secretaris,

A.C. Spindler.

Naar boven