stcrt-2009-15875-001.png Goedkeuring wijzigingsplan Nieuw-Vennep 1e wijziging Wet op de Ruimtelijke Ordening

Burgemeester en wethouders van de gemeente Haarlemmermeer maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 11 lid 5 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening het volgende bekend.

Gedeputeerde Staten van Noord-Holland (GS) hebben bij hun besluit van 14 september 2009, nr. 2009-51796, goedkeuring verleend aan het wijzigingsplan Nieuw-Vennep 1e wijziging, dat was vastgesteld op 18 augustus 2009, nr. 2009.81017.

Het wijzigingsplan betreft het perceel Nieuwstraat 6 te Nieuw-Vennep en geeft een planologische regeling voor bouw van een twee-onder-één-kap woning.

Inzien

Met ingang van 23 oktober 2009 ligt genoemd besluit van GS met het wijzigingsplan, bijbehorende stukken en het bestemmingsplan gedurende zes weken op werkdagen voor een ieder ter inzage bij het Informatiecentrum/CBI in het Raadhuis, Raadhuisplein 1 te Hoofddorp, op werkdagen van 9.00 uur tot 13.00 uur.

Inzien op website

Als bijkomstige mogelijkheid zijn het wijzigingsplan (plankaart, voorschriften, toelichting) en het besluit van GS te raadplegen op de website van de gemeente: www.haarlemmermeer.nl. De stukken staan in de rubriek Wonen en leven/Woonomgeving en milieu/Ruimtelijke ordening en bestemmingsplannen.

Beroep

Gedurende de periode van terinzageligging kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Voor het in behandeling nemen van het beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Het besluit van Gedeputeerde Staten inzake goedkeuring treedt in werking daags na afloop van voormelde beroepstermijn.

Er kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Indien dit gebeurt binnen de beroepstermijn, treedt het besluit van GS niet in werking, voordat op dat verzoek is beslist.

Voor het in behandeling nemen van het verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Een folder over de beroepsprocedure kunt u aanvragen via telefoon 0800-8051 van Postbus 51 of via internetsite www.postbus51.nl.

Informatie vindt u ook op de internetsite van de Raad van State www.raadvanstate.nl.

Hoofddorp, 22 oktober 2009

Naar boven