stcrt-2009-15874-001.png Ontwerpbestemmingsplannen

Burgemeester en wethouders van Twenterand maken bekend dat met ingang van vrijdag 23 oktober 2009 zes weken de volgende ontwerpbestemmingsplannen ter inzage liggen:

  • 1. ‘Weemelanden, 1e fase – 1e herziening/partiële herziening Garvesingel’

  • 2. ‘Buitengebied herziening 2005, partiële herziening Dalweg 20’

Ad.1.

Het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Weemelanden, 1e fase – 1e herziening/partiële herziening Garvesingel’ heeft ten doel om een herverkaveling van de bouwstrook aan de oostzijde van de Garvesingel mogelijk te maken.

Ad.2.

Het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Buitengebied herziening 2005, partiële herziening Dalweg 20’ heeft tot doel om een instructieruimte voor Yoga en Pilatus mogelijk te maken in een voormalig bedrijfsgedeelte.

Ter inzage en zienswijzen

Beide ontwerpbestemmingsplannen liggen voor een ieder bij de publieksbalie ter inzage tijdens de reguliere openingstijden in het gemeentehuis in Vriezenveen. Tevens kunnen de ontwerpbestemmingsplannen met de daarbij behorende stukken ook digitaal worden ingezien via www.twenterand.nl. Tijdens de bovengenoemde termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad, Postbus 67, 7670 AB te VRIEZENVEEN en dienen voor het einde van de termijn te worden ingediend, dan wel ter post te zijn bezorgd. Mondelinge zienswijzen kunt u binnen de genoemde periode indienen, nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt met één van de medewerkers van de afdeling beleid via het algemene telefoonnummer 0546-840840.

Naar boven