stcrt-2009-15830-001.png Ontwerpprojectbesluit bouwen 2 appartementgebouwen op perceel Reintszijweg 1 te Enter

Het college van burgemeester en wethouders is van plan een projectbesluit te nemen voor het realiseren van twee appartementgebouwen op het perceel, kadastraal bekend gemeente Wierden, sectie D, nummer 4935, plaatselijk bekend Reintszijweg 1 te Enter.

De aanvraag betreft het oprichten van twee appartementgebouwen met een totale oppervlakte van 450 m2. De gebouwen worden opgericht in boerderijstijl en zijn bedoeld voor de verhuur aan vakantiegangers. De appartementen komen op een locatie waar nu twee schuren staan. Eén van de stallen met een oppervlakte van 685 m2 zal worden gesloopt. De andere stal, met een oppervlakte van 414 m2 wordt binnen het bestaande bouwvlak verplaatst. Het plan is in strijd met het thans ter plaatse geldende bestemmingsplan. Het perceel is gelegen in het buitengebied. Hiervoor wordt een nieuw bestemmingsplan opgesteld, waarin de realisatie van de appartementgebouwen is meegenomen. Het projectbesluit loopt hierop vooruit.

Het ontwerp-projectbesluit ligt met ingang van 23 oktober 2009 gedurende zes weken ter inzage bij het loket Bouwen en wonen in het gemeentehuis.

Zienswijze indienen. Tijdens de periode dat het plan ter inzage ligt kan iedereen zijn of haar zienswijze indienen tegen het ontwerp-projectbesluit. Een zienswijze kan op een aantal manieren ingediend worden:

  • Schriftelijk. Richt uw zienswijze aan het ‘Gemeente Wierden, College van burgemeester en wethouders, postbus 43, 7640 AA Wierden’.

  • Via de website. In dit geval kunt u gebruik maken van het formulier ‘Zienswijzen en bedenkingen’ dat u kunt vinden op onze website.

  • Mondeling. Hiervoor kunt u een afspraak maken bij het loket Bouwen en wonen (tel. 0546-580 838, e-mail: bouwenenwonen@wierden.nl).

Naar boven