stcrt-2009-15828-001.png Projectbesluit voor de vervangende nieuwbouw in de vorm van 2 halfvrijstaande woningen op het perceel Groeningsestraat 4 te Groeningen

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken hierbij bekend dat tijdens de vergadering van 13 oktober 2009 is besloten in principe medewerking te verlenen aan het verzoek van de heer J.M.J. Vloet, Groeningsestraat 4 te Groeningen, door te starten met de procedure tot het nemen van een projectbesluit om in afwijking van het bestemmingsplan ‘Kom Groeningen’ vervangende nieuwbouw (van een bestaande vrijstaande woning) in de vorm van 2 halfvrijstaande woningen (2-onder-1-kap) mogelijk te maken op bovengenoemd adres.

Het verzoek en het ontwerpbesluit liggen met de bijbehorende stukken met ingang van 22 oktober 2009 gedurende zes weken tijdens kantooruren ter inzage bij de publieksbalie in het tijdelijke gemeentehuis aan de Bakelgeertstraat 43–45 te Boxmeer.

Tijdens de inzagetermijn is het voor eenieder mogelijk om mondeling of schriftelijk zienswijzen over dit verzoek in te dienen bij burgemeester en wethouders.

Boxmeer, 21 oktober 2009

Naar boven