verkleinde afbeelding van stcrt-2009-15807-001.png Ontwerpbestemmingsplan De Hallen Zuid

Het Dagelijks Bestuur van stadsdeel Oud-West maakt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat van 22 oktober tot en met 2 december 2009 het ontwerpbestemmingsplan De Hallen Zuid voor een ieder ter inzage ligt bij de afdeling Publieksservice van het stadsdeelkantoor aan de Kwakersstraat 3 te Amsterdam. De afdeling Publieksservice is open op werkdagen, en wel op maandag van 7.30 tot 19.00 uur en dinsdag t/m vrijdag van 7.30 uur tot 17.30 uur. U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook vinden op www.oudwest.amsterdam.nl bij Plannen en projecten/De Hallen.

Omschrijving

Op 26 mei 2009 heeft de deelraad van Oud-West besloten om in het zuidelijk deel van het Hallengebied extra woningen te bouwen in plaats van een nieuw stadsdeelkantoor en een parkeergarage in plaats van een ondergrondse werf. Om deze nieuwe invulling planologisch mogelijk te maken is het ontwerpbestemmingsplan De Hallen Zuid opgesteld. Het plangebied wordt begrensd door het huidige stadsdeelkantoor aan de noordkant, het rijksmonument De Hallen aan de westkant, de bebouwing langs de Kinkerstraat aan de zuidkant en de Bilderdijkkade aan de oostkant.

Reageren

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk een zienswijze naar voren brengen bij het Dagelijks Bestuur van stadsdeel Oud-West, Postbus 57129, 1040 BA Amsterdam. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan deze betrekking heeft. Tevens bestaat de mogelijkheid om mondeling een zienswijze kenbaar te maken. Hiervoor dient vooraf een afspraak te worden gemaakt met mevrouw A. Bos, projectsecretaris van De Hallen. U kunt haar bereiken via de afdeling Publieksservice, telefoonnummer 020-252 3511. Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Let op

Alleen met het indienen van uw zienswijze(n) heeft u recht om over hetzelfde onderwerp nog beroep aan te tekenen bij de Raad van State. Reacties die zijn binnengekomen tijdens de inspraakperiode van het voorontwerp komen hiervoor niet in aanmerking.

Amsterdam, 21 oktober 2009

Het Dagelijks Bestuur van stadsdeel Oud-West,

Gemeente Amsterdam.

Naar boven