stcrt-2009-15795-001.png Bestemmingsplan Sallandse Poort Oost ongewijzigd vastgesteld

Burgemeester en wethouders van de gemeente Raalte maken bekend dat de raad van de gemeente Raalte bij besluit van 24 september 2009 het bestemmingsplan Sallandse Poort Oost ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het plan heeft betrekking op het gebied dat globaal wordt begrensd door het recent aangelegde gedeelte van de Burgemeester Zuidwijklaan, de Ridderschapsweg en het deelgebied Collendoorn van het bestemmingsplan Het Overstigt, 1e uitwerking Salland. Het bestemmingsplan voorziet voornamelijk in een omzetting van de geldende kantoorbestemming in een bestemming voor woondoeleinden.

Bij de vaststelling van het bestemmingsplan zijn geen wijzigingen aangebracht ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan. Het bestemmingsplan met vaststellingsbesluit liggen vanaf donderdag 22 oktober 2009 tot en met 2 december 2009 ter inzage in de informatiehoek van het gemeentehuis, Zwolseweg 16 in Raalte. Het bestemmingsplan met vaststellingsbesluit zijn tevens elektronisch te raadplegen op de website van de gemeente Raalte onder Actueel/Bekendmakingen/Ruimtelijke ordening.

Gedurende eerder genoemde termijn kan een belanghebbende die eerder tijdig een zienswijze aan de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt beroep instellen. Dit geldt ook voor belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest zienswijzen bij de gemeenteraad kenbaar te maken. Dit beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt in werking. Indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven