stcrt-2009-15792-001.png Ontwerpbestemmingsplan Camminghaburen

Burgemeester en wethouders van Leeuwarden maken, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), in relatie tot afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb), bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Camminghaburen met de bijbehorende stukken met ingang van 22 oktober 2009 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt bij de balie in de hal van het Stadskantoor, Oldehoofsterkerkhof 2 (telefoon 058-233 88 88). Hier kunt u ook terecht als u vragen heeft over het plan of de procedure.

Het bestemmingsplan Camminghaburen betreft een conserverend plan voor een woonwijk aan de oostkant van Leeuwarden, gelegen tussen de Rijksweg Leeuwarden-Groningen en de spoorlijn die eveneens beide provinciale hoofdsteden met elkaar verbindt.

De westgrens van het plangebied wordt gevormd door de Anne Vondelingweg, de oostgrens door het Ouddeel.

Het ontwerp van het bestemmingsplan bevat een toelichting, een plankaart en regels, betrekking hebbende op zowel het gebruik van de gronden en opstallen als de toegestane bebouwing.

Eenieder kan gedurende de termijn van terinzageligging bij de gemeenteraad zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke reacties kunnen worden gericht aan Gemeenteraad van Leeuwarden, Postbus 21000, 8900 JA Leeuwarden. U wordt verzocht in uw brief te vermelden: ‘zienswijzen ontwerpbestemmingsplan Camminghaburen. Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen kan via telefoonnummer 058-2338888 een afspraak worden gemaakt. Om praktische redenen verdient het aanbeveling een dergelijk verzoek te doen uiterlijk 14 dagen voor het einde van de ter inzage termijn om termijnoverschrijding te voorkomen.

Deze kennisgeving, het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerp vaststellingsbesluit met de daarbij behorende stukken zijn ook digitaal beschikbaar op www.leeuwarden.nl.

Naar boven