stcrt-2009-15790-001.png Goedkeuring van rechtswege bestemmingsplan Kom (artikel 28 Wet op de Ruimtelijke Ordening en artikel 10.31 Algemene wet bestuursrecht)

Burgemeester en wethouders van Oostzaan maken bekend dat het bestemmingsplan Kom, gewijzigd vastgesteld bij raadsbesluit van 29 januari 2009, van rechtswege is goedgekeurd. Tegen het vastgestelde bestemmingsplan zijn bedenkingen ingediend en Gedeputeerde Staten van Noord-Holland moesten hun besluit omtrent goedkeuring uiterlijk 2 oktober 2009 bekend maken. Dat is niet gebeurd.

De mededeling van Gedeputeerde Staten inzake de goedkeuring van rechtswege (brief gedateerd 7 oktober 2009, verzonden 8 oktober 2009) ligt, met het bestemmingsplan, met ingang van donderdag 22 oktober 2009 gedurende zes weken (tot en met 2 december 2009) ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis. Op de website van de gemeente (www.oostzaan.nl) staat een digitale versie van het bestemmingsplan (pdf-formaat).

Gedurende de termijn van tervisielegging kan beroep worden ingesteld door degenen die zich tijdig met een zienswijze tot Gedeputeerde Staten hebben gewend en door belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest zich tijdig tot Gedeputeerde Staten te wenden. Een beroepschrift dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn, in samenhang met een ingesteld beroep, een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend.

Oostzaan, 20 oktober 2009

Burgemeester en wethouders van Oostzaan.

Naar boven