stcrt-2009-15785-001.png Terinzagelegging ontwerp 3e uitwerkingsplan Rijnfront

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerp van het 3e uitwerkingsplan Rijnfront ter inzage ligt. Het ontwerp van dit plan is gebaseerd op artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening.

In het 3e uitwerkingsplan wordt de aanleg van een park met de daarbij behorende voorzieningen mogelijk gemaakt. Het plan biedt geen mogelijkheden voor woningbouw: alleen een bestaande woning wordt in het plan als zodanig bestemd.

Het gebied van het 3e uitwerkingsplan wordt globaal begrensd door:

  • de uitwerkingsplangrenzen van het 1e uitwerkingsplan Rijnfront aan de noordzijde,

  • het ontwerp bestemmingsplan Nieuw Rhijngeest Zuid aan de zuidzijde,

  • en de bestemmingsgrens van de bestemming ‘Landgoed’ uit het globale bestemmingsplan Rijnfront aan de oost- en westzijde van het uitwerkingsplan.

Het ontwerp van het 3e uitwerkingsplan Rijnfront ligt met ingang van donderdag 22 oktober tot en met woensdag 2 december 2010 ter inzage bij de centrale balie van het gemeentehuis, Rhijngeesterstraatweg 13 in Oegstgeest. Het plan kan worden ingezien op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur en op woensdagen van 08.30 uur tot 20.00 uur. Voor het inzien van het plan buiten deze tijden kan een afspraak worden gemaakt via het secretariaat van het projectbureau, telefoon 071-51 91 865.

Binnen de termijn dat het plan ter inzage ligt kunnen zienswijzen worden ingediend bij het college van Burgemeester en Wethouders, projectbureau Nieuw Rhijngeest, Postbus 1270, 2340 BG Oegstgeest.

Bij het ontwerp van het 2e uitwerkingsplan Rijnfront 1e herziening zijn de volgende stukken ter informatie gevoegd:

  • het globale bestemmingsplan Rijnfront,

  • het 1e uitwerkingsplan Rijnfront.

Tegen de stukken die ter informatie zijn gevoegd bij het 3e uitwerkingsplan Rijnfront kunnen geen zienswijzen worden ingediend.

Naar boven