stcrt-2009-15774-001.png Projectbesluit ‘Verplaatsen handbalveld, sportpark Heidepark’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen maken bekend dat de volgende planologische procedure wordt gestart:

  • Het projectbesluit ‘verplaatsen handbalveld, sportpark Heidepark’, locatie Verbindingsweg 1A te Lemelerveld.

Inhoud projectbesluit ‘Verplaatsen handbalveld, sportpark Heidepark’

Op grond van artikel 3.10 lid 1 Wet ruimtelijke ordening wordt een projectbesluit genomen voor de verplaatsen van het handbalveld. De sporthal wordt richting de huidige locatie van het handbalveld uitgebreid, in de noordoostelijke richting. Hierdoor komt het nieuwe handbalveld deels te liggen in een bestaande bosstrook, op de plek waar zich nu een opslagplaats gemeentelijke werken bevindt. Het projectbesluit heeft betrekking op het gebied Zwembadlaantje, Verbindingsweg 1A en wordt vooruitlopend op de vaststelling van het bestemmingsplan genomen.

Procedure

Het ontwerp projectbesluit ligt vanaf 21 oktober 2009 tot en met 1 december 2009 voor eenieder ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis van Dalfsen, en het servicepunt in Lemelerveld.

Eenieder kan gedurende deze termijn schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen, Postbus 35, 7720 AA Dalfsen.

Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt bij mevrouw M. van Benthem, telefoonnummer (0529) 488 299. In de zienswijze moet worden aangegeven op welk onderdeel van het projectbesluit de zienswijze betrekking heeft.

Vanaf 21 oktober kunt u de projectbesluiten (de kaarten en de teksten) ook via de website www.dalfsen.nl raadplegen en downloaden.

Dalfsen, 20 oktober 2009

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen.

Naar boven