stcrt-2009-15754-001.png Voorbereidingsbesluit Tuinboulevard

Ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen bekend dat de gemeenteraad op 1 oktober 2009 heeft besloten te verklaren dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor de Tuinboulevard te Geleen. Het gebied waarvoor het voorbereidingsbesluit geldt, wordt globaal begrensd door de Urmonderbaan, Einighauserweg en het groengebied ten zuiden en westen van de zogenaamde ‘tuinboulevard’.

Het voorbereidingsbesluit is genomen om ongewenste ontwikkelingen te voorkomen welke niet binnen vastgestelde retailstructuurvisie passen of die strijdig zijn met het eerder vastgesteld gemeentelijk beleid. De gemeenteraad heeft besloten dat het voorbereidingsbesluit in werking treedt de dag na bekendmaking. Het voorbereidingsbesluit treedt dus in werking op 22 oktober 2009.

Het voorbereidingsbesluit ligt met ingang van 22 oktober 2009 ter inzage bij de balie Vergunningen in het stadhuis aan de Markté1 te Geleen. Tevens is het voorbereidingsbesluit te raadplegen via de website van de gemeente Sittard-Geleen. www.sittard-geleen.nl → Actueel/Nieuws → Bekendmakingen/vergunningen → Bestemmingsplannen wijzigingen/ontheffingen → Voorbereidingsbesluit Tuinboulevard.

Tegen het voorbereidingsbesluit kan geen bezwaar of beroep worden ingesteld.

21 oktober 2009

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen.

Naar boven