stcrt-2009-15740-001.png Projectbesluit ‘Schoolpad’

Het college van B&W heeft bij besluit van 22 september 2009 een projectbesluit als bedoeld in artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening genomen voor realisatie van 57 grondgebonden woningen aan het Schoolpad en het Lief Vrouweveld te Roermond. Voor de realisatie van dit plan is besloten geen exploitatieplan als bedoeld in artikel 6.12 van de Wet ruimtelijke ordening vast te stellen. Het projectbesluit is digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.roermond.nl en ligt van 21 oktober 2009 t/m 1 december 2009 ter inzage ter gemeentesecretarie.

Voor zover het projectbesluit ziet op het bouwen, wordt het besluit voor bezwaar en beroep geacht onderdeel uit te maken van de bouwvergunning. Een aanvraag bouwvergunning moet nog worden ingediend. Tegen de overige onderdelen van het projectbesluit kan beroep worden ingesteld bij de rechtbank door belanghebbenden, die een zienswijze kenbaar hebben gemaakt of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze kenbaar hebben gemaakt. Van 21 oktober 2009 t/m 1 december 2009 kan beroep worden ingesteld bij de rechtbank Roermond, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. Het projectbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt (2 december 2009). Het indienen van een beroepschrift schorst niet de werking van het besluit waartegen het is gericht.

De indiener van een beroepschrift kan, indien onverwijlde spoed gelet op de betrokken belangen dat vereist, een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Roermond.

Roermond, 20 oktober 2009

Burgemeester en wethouders van Roermond,

namens dezen:

Het hoofd van de afdeling Plannen en Projecten,

M. Verkennis.

Naar boven