stcrt-2009-15736-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Brandweerkazerne/gemeentewerf Hazerswoude-Dorp’

Burgemeester en wethouders van Rijnwoude maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Brandweerkazerne/gemeentewerf Hazerswoude-Dorp’ ingevolge artikel 3:8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht met ingang van donderdag 22 oktober 2009 tot en met woensdag 2 december 2009 (gedurende zes weken) voor een ieder ter inzage ligt.

Zakelijke inhoud

Het plangebied betreft de percelen Gemeneweg 5, 7 en 9 in Hazerswoude-Dorp. Het bestemmingsplan maakt de nieuwbouw van een brandweerkazerne en de gemeentewerf mogelijk. Voorts wordt de bestaande woning positief bestemd.

Analoog inzien

Het ontwerpbestemmingsplan ligt in het gemeentehuis van Rijnwoude, Frederik van Eedenplein 4 te Hazerswoude-Rijndijk ter inzage, bij de publieksbalie van maandag t/m vrijdag van 08.30–12.30 uur en ook op woensdag van 13.30–16.00 uur en op donderdagavond van 17.00–20.00 uur.

Digitaal inzien

Dit ontwerpbestemmingsplan kunt u tevens via internet (www.rijnwoude.nl via ondernemen → bestemmingsplannen) raadplegen in pdf-bestanden. Ook is het ontwerpbestemmingsplan ‘Brandweerkazerne/gemeentewerf Hazerswoude-Dorp’ bij wijze van proef beschikbaar gesteld op www.ruimtelijkeplannen.nl te vinden via het zoekvak ID onder vermelding van NL.IMRO.1672.BPHD. Deze mogelijkheid wordt u ook geboden bij de publieksbalie in het gemeentehuis.

Reageren

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen. De schriftelijke zienswijze dient te worden gericht aan de gemeenteraad van de gemeente Rijnwoude, Postbus 115, 2394 ZG Hazerswoude-Rijndijk, onder vermelding van ‘zienswijze Brandweerkazerne/gemeentewerf Hazerswoude-Dorp’. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht na afspraak met de heer W.P. Kaandorp van de afdeling Ruimtelijk en Maatschappelijk Beleid (tel. 071-3428142). Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Hazerswoude-Rijndijk, 21 oktober 2009

Naar boven