stcrt-2009-15732-001.png Ontwerp-uitwerkingsplan Stadshagen II, deelplan 1, Scholtensteeg

Burgemeester en wethouders van Zwolle maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerp-uitwerkingsplan Stadshagen II, deelplan 1, Scholtensteeg met ingang van 22 oktober 2009 gedurende zes weken tot en met 2 december 2009 in het stadhuis (informatiecentrum, Grote Kerkplein 15) en in het Informatiecentrum Stadshagen (Werkerlaan 1) ter inzage ligt. Tevens is het ontwerpuitwerkingsplan digitaal in te zien en te downloaden op www.bestemmingsplannen.zwolle.nl.

Het informatiecentrum in het stadhuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Het informatiecentrum Stadshagen is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.

Het ontwerp-uitwerkingsplan Stadshagen II, deelplan 1, Scholtensteeg is een nadere uitwerking van het bestemmingsplan Stadshagen II.

Het plangebied is globaal gelegen tussen de Scholtensteeg en de Hasselterweg. Het noordelijke gedeelte van het plangebied is gelegen ten noorden van spoorlijn Zwolle–Kampen. Het zuidelijke gedeelte is gelegen ten zuiden van spoorlijn Zwolle–Kampen.

In het ontwerp-uitwerkingsplan is de mogelijkheid opgenomen voor de bouw van woon-bedrijfskavels in het zuidelijke deel van de Scholtensteeg. In het noordelijke gedeelte van de Scholtensteeg is de mogelijkheid van een benzineverkooppunt (zonder LPG), autowasplaats en een energiestation voor de ontwikkeling van Stadshagen II opgenomen.

Gedurende genoemde termijn kan een belanghebbende zijn zienswijze over het ontwerp-uitwerkingsplan naar voren brengen bij het burgemeester en wethouders, Afdeling Stad en Landschap, t.a.v. mevr. J. van de Berg, Postbus 10007, 8000 GA Zwolle.

Ook bestaat de mogelijkheid voor een belanghebbende om gedurende genoemde termijn zijn zienswijze mondeling naar voren te brengen. Indien u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken dient u voor 27 november 2009 een afspraak te maken met mevrouw J. van den Berg (tel. 038-498 2396).

Naar boven