stcrt-2009-15711-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Meulenspie-Valkenstraat, Moleneind 1’

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend, dat voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Meulenspie-Valkenstraat, Moleneind 1’. Dit bestemmingsplan voorziet in een regeling voor de bouw van een nieuwe woning op het perceel aan de Moleneind 1 te Teteringen.

Op het perceel is een monument aanwezig met een woonbestemming. Deze woonbestemming komt te vervallen.

Het ontwerp van het bestemmingsplan ligt ter inzage van 22 oktober 2009 tot en met 2 december 2009 in het Stadskantoor, infobalie, Claudius Prinsenlaan 10 te Breda en het ’t Web, Scheperij 13 te Teteringen. Voorts is het ontwerpbestemmingsplan te raadplegen op de site van de gemeente Breda: www.breda.nl/onder plannen&projecten, bestemmingsplannen.

Gedurende bovengenoemde terinzagetermijn van 6 weken kan eenieder bij de gemeenteraad zowel mondeling als schriftelijk gemotiveerd zienswijzen naar voren brengen tegen dit plan. De schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de Raad van de gemeente Breda, Postbus 3920, 4800 DX, Breda. Een mondelinge zienswijze kan niet telefonisch kenbaar worden gemaakt. Voor het maken van een afspraak hiervoor kunt u op werkdagen contact opnemen met telefoonnummer (076) 529 4611.

Breda, 13 oktober 2009

Burgemeester en wethouders voornoemd,

P.A.C.M. van der Velden,

burgemeester.

N. van Mourik,

secretaris.

Naar boven