stcrt-2009-15707-001.png Ontwerpvaststellingsbesluit en ontwerpbestemmingsplan ‘Uitbreiding Lierop’

Burgemeester en wethouders van Someren maken het volgende bekend:

Ter inzage

Het ontwerpvaststellingsbesluit en het ontwerpbestemmingsplan Uitbreiding Lierop en bijbehorende bijlagen liggen met ingang van donderdag 22 oktober 2009 gedurende zes weken tijdens de openingstijden ter inzage bij het loket van het Team Vergunningen van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu in het gemeentehuis van Someren, Wilhelminaplein 1, te Someren. Dit ontwerpbestemmingsplan vormt het planologisch-juridisch kader voor woningbouw in Lierop in het gebied globaal begrensd tussen de Somerenseweg, de Kromvenweg en deels de Meervensche Loop.

Het loket van het Team Vergunningen is geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur. Het ontwerpbestemmingsplan kunt u ook buiten openingstijden inzien. Een afspraak daarvoor kunt u maken via onderstaand telefoonnummer. U kunt het ontwerpvaststellingsbesluit, ontwerpbestemmingsplan en bijlagen ook raadplegen op onze website: www.someren.nl onder de bekendmakingen.

Er is geen exploitatieplan dat deel uitmaakt van de procedure.

Indiening zienswijzen

Een ieder kan gedurende de termijn van tervisielegging mondeling of schriftelijk een zienswijze tegen het ontwerp vaststellingsbesluit en ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Someren (Postbus 290, 5710 AG, Someren). Voor uw mondelinge zienswijze of nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer Y. Vavier van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu, via telefoon (0493)-494888.

21 oktober 2009

Burgemeester en Wethouders.
Naar boven