stcrt-2009-15699-001.png Uitwerkingsplan De Weide I, deelplan De Vecht 2009

Burgemeester en wethouders hebben bij besluit van 12 oktober 2009 het uitwerkingsplan De Weide I, deelplan De Vecht 2009 gewijzigd vastgesteld. De wijzigingen zijn aangegeven in het collegebesluit. Dit uitwerkingsplan is een uitwerking overeenkomstig artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening (oud artikel 11 WRO) voor een deelgebied van het bestemmingsplan De Weide I 2006.Het gaat om een nu onbebouwd gebied op de hoek Jos van Aalderenlaan - Biesbosch. Het plan richt zich op de uitwerking van een gebied van ongeveer een hectare, bestemd voor de realisatie van een kleinschalig woonzorgcomplex.

Het vastgestelde uitwerkingsplan ligt met ingang van 22 oktober 2009 voor een periode van zes weken ter inzage bij de centrale publieksbalie in het Compagnieshuis, Raadhuisplein 24 te Hoogeveen. Het plan kan ook worden ingezien op de website www.bestemmingsplannenhoogeveen.nl.

Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden die een zienswijze bij het college van burgemeester & wethouders naar voren hebben gebracht, alsmede een belanghebbende die aantoont dat hem redelijkerwijs niet kan worden verweten dat geen zienswijze bij het college van burgemeester & wethouders naar voren is gebracht, binnen de termijn van zes weken beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Verder kunnen belanghebbenden binnen de genoemde termijn van zes weken beroep instellen tegen de aangebrachte wijzigingen. Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Hoogeveen, 12 oktober 2009

Burgemeester en Wethouders van Hoogeveen,

de secretaris.

De burgemeester.

Naar boven