stcrt-2009-15660-001.png Rectificatie Wijzigingsplan Wielwijk, perceel Zuidendijk 331a ter inzage (Art. 11 Wro)

Met ingang van 22 oktober 2009ligt gedurende zes weken (t/m 2 december 2009) voor een ieder ter visie in de hal van het Stadskantoor, het ontwerpbesluit dat betrekking heeft op het plan dat voorziet in het wijzigen van het bestemmingsplan Wielwijk, ter plaatse van het perceel Zuidendijk 331a.

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten met behulp van artikel 11 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening de nadere aanduiding ‘vrijstaande woningen’ bij de ter plaatse geldende bestemming ‘Woondoeleinden’ te wijzigen in ‘twee onder een kapwoningen’, zodat in het pand Zuidendijk 331a een woonfunctie kan worden gerealiseerd.

Een ieder kan gedurende de termijn van tervisieligging bij het college van burgemeester en wethouders zienswijzen omtrent het ontwerpbesluit naar voren brengen. Deze zienswijzen dienen bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend en moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 8, 3300 AA Dordrecht. Wij verzoeken u bovenaan de brief te vermelden: ‘zienswijze art. 11 WRO-procedure Zuidendijk 331a’

Ook het indienen van mondelinge zienswijzen is mogelijk. Hiervoor dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de tervisielegging, een telefonische afspraak te worden gemaakt met het secretariaat van de afdeling Inrichting Stadsdelen van Stadsontwikkeling, tel. (078) 6396853.

Dordrecht, 21 oktober 2009

Burgemeester en wethouders van Dordrecht.

Naar boven