stcrt-2009-15654-001.png Bekendmaking Bestemmingsplan Fiets- voetpad Grosthuizen–Oudendijk

Burgemeester en wethouders van Koggenland maken met betrekking tot het bestemmingsplan Fiets- voetpad Grosthuizen–Oudendijk bekend dat:

  • twee zienswijzen tegen het ontwerpplan zijn ingediend (artikel 3:15 Algemene wet bestuursrecht)

  • ter voldoening van het bepaalde in artikel 3.18 Algemene wet bestuursrecht in samenhang met artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening op 12 oktober 2009 het bestemmingsplan Fiets- voetpad Grosthuizen–Oudendijk door de gemeenteraad gewijzigd is vastgesteld

Het bestemmingsplan voorziet in de juridisch-planologische regeling ten behoeve van de aanleg van een fiets- voetpad tussen de dorpen Grosthuizen en Oudendijk.

De wijzigingen ten opzichte van het ontwerp betreffen:

  • de planologische aansluiting van het tracé op de dorpsweg te Oudendijk

  • het aanbrengen van een tweetal dwarsprofielen op de verbeelding en

  • de ligging van het tracé achter de woning Dorpsweg 52 te Oudendijk

Binnen zes weken na de dag van bekendmaking van dit besluit, kunnen belanghebbenden een beroepschrift indienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag).

Een beroepschrift moet worden ondertekend en minstens de volgende gegevens bevatten:

  • de naam en het adres van de indiener;

  • de datum;

  • een omschrijving van het besluit waartegen beroep wordt ingesteld;

  • de reden(en) waarom beroep wordt ingesteld.

Een beroepschrift schorst niet de werking van het besluit waartegen het gericht is. Als u van mening bent dat er sprake is van spoed omdat het bestreden besluit uw belangen schaadt, kunt u bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening indienen.

Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten geen zienswijze als bedoeld in artikel 3:15 van de Algemene wet bestuursrecht naar voren te hebben gebracht.

Het bestemmingsplan ligt ter inzage bij de afdeling Bouwen en Milieu in het gemeentehuis, Middenhof 2 te De Goorn. De afdeling is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 15.30 uur (met uitzondering van de vrijdagmiddag) en maandagavond van 18.00 tot 20.00 uur. Tevens is het bestemmingsplan digitaal beschikbaar via www.koggenland.nl; wonen en werken/bestemmingsplannen.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Naar boven