stcrt-2009-15653-001.png Goedkeuring uitwerkingsplan De Lange Streeken fase II te Peize

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Noordenveld maken bekend dat het op 11 augustus 2009 door hen vastgestelde uitwerkingsplan De Lange Streeken fase II te Peize is goedgekeurd door Gedeputeerde Staten van Drenthe.

Het goedkeuringsbesluit met bijbehorende stukken ligt met ingang van woensdag 21 oktober 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 1 te Roden.

Dit plan betreft een uitwerking ex artikel 11 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening van het bestemmingsplan De Lange Streeken en omvat een gebied tussen de bestaande bebouwing in Lange Streeken (fase 1) en de Oude Velddijk te Peize.

Het plan voorziet in de bouw van 103 vrijstaande en halfvrijstaande woningen.

Gedurende de termijn van terinzageligging kunnen zij, die tijdig hun zienswijze op het ontwerp van het uitwerkingsplan bij het college van Burgemeester en Wethouders kenbaar hebben gemaakt, alsmede belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze bij het college kenbaar te maken, een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het beroepschrift moet binnen bovenvermelde termijn van terinzageligging worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het uitwerkingsplan treedt in werking daags na afloop van de terinzageligging. Degenen die bevoegd zijn beroep in te stellen kunnen, naast het indienen van het beroepschrift, een voorlopige voorziening vragen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak. Indien van deze mogelijkheid gebruik wordt gemaakt, treedt het besluit niet in werking voordat over het verzoek om een voorlopige voorziening is beslist.

Zowel voor het indienen van een beroepschrift als voor het verzoek om een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Roden, 20 oktober 2009

Burgemeester en Wethouders van Noordenveld.

Naar boven