stcrt-2009-15644-001.png Voorbereidingsbesluiten Hantumerwei

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dongeradeel maken bekend dat de gemeenteraad op grond van artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening heeft besloten dat een bestemmingsplan c.q. een herziening van het bestemmingsplan wordt voorbereid voor de volgende percelen:

  • Hantumerwei 19 te Ternaard,

  • Het gehele buitengebied van de gemeente Dongeradeel, uitsluitend voor wat betreft de vestiging van intensieve veehouderijen, de oprichting van solitaire windturbines en met betrekking tot het behoud van de karakteristieke verschijningsvorm van dijkcoupures.

Deze beide besluiten treden in werking op 22 oktober 2009. Het eerstgenoemde besluit heeft betrekking op een bouwplan voor een stal met werktuigenberging. Het tweede besluit is bedoeld ter voorkoming van ongewenste ontwikkelingen ten aanzien van de genoemde onderwerpen in afwachting van het nieuwe bestemmingsplan voor het buitengebied.

De besluiten en de daarbij behorende tekeningen liggen vanaf de bovengenoemde datum ter inzage bij de balie Publiekszaken in het gemeentehuis aan de Koningstraat 13 te Dokkum. Op verzoek en tegen vergoeding van de kosten kunnen afschriften hiervan worden verstrekt. Tegen de voorbereidingsbesluiten kan geen bezwaar worden gemaakt.

Naar boven