stcrt-2009-15639-001.png Vooraankondiging bestemmingsplan De Kolk

Het college van Heerde maakt overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) bekend dat zij een bestemmingsplan voorbereidt voor de uitbreidingswijk De Kolk te Wapenveld. Het plangebied ligt ten oosten van de woonwijk De Ossenkamp en wordt globaal begrensd door de Kerkstraat en de Werverweg.

Het ontwerpbestemmingsplan wordt in het vierde kwartaal 2009 gedurende zes weken ter inzage gelegd in het gemeentehuis aan de Marktstraat 1 in Heerde. Ook is het plan dan te bekijken op de gemeentelijke internetsite (www.heerde.nl).

Voordat het ontwerpbestemmingsplan De Kolk ter inzage wordt gelegd, wordt dit in De Schaapskooi, de Staatscourant en op de gemeentelijke internetsite gepubliceerd. Eenieder kan dan binnen de in deze publicatie genoemde termijn reageren op het ontwerpbestemmingsplan.

Voorafgaande aan de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan, is direct omwonenden van het plangebied de mogelijkheid geboden een zienswijze kenbaar te maken in een speciaal daarvoor georganiseerde bijeenkomst. Er wordt geen andere mogelijkheid geboden een zienswijze in te dienen tegen het voornemen een bestemmingsplan voor woongebied De Kolk voor te bereiden. In deze fase worden geen stukken ter inzage gelegd.

Enkele instanties zijn in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over het voornemen.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de heer Spronk van de afdeling Ruimte, tel. 0578-699441.

Heerde, 20 oktober 2009

Naar boven