stcrt-2009-15634-001.png Ontwerpbestemmingsplannen partiële herzieningen bestemmingsplan Hazewinkel Noord-West en Hazewinkel Zuid-West

Het college maakt ingevolge artikel 3:8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van 21 oktober 2009 gedurende een periode van zes weken voor een ieder bij de publieksbalie van het stadhuis ter inzage liggen een ontwerppartiële herziening van het bestemmingsplan Hazewinkel Noord-West en een ontwerppartiële herziening van het bestemmingsplan Hazewinkel Zuid-West.

Deze partiële herzieningen hebben betrekking op het aanpassen van enkele regels aan de praktijk en huidige wet- en regelgeving. Het belangrijkste doel hiervan is het mogelijk maken, dat in de zichtzône van deze bedrijventerreinen zelfstandige kantoren kunnen worden gevestigd.

Gedurende de hiervoor genoemde termijn van zes weken, ingaande 21 oktober 2009 kan een ieder schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen over de ontwerpbestemmingsplannen naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 354 te 7570 AJ Oldenzaal. Indien u mondeling een zienswijze wilt indienen kunt u voor het maken van een afspraak contact opnemen met de publieksbalie (tel. 488133). Er wordt op gewezen dat een zienswijze niet per e-mail kan worden ingediend.

Daarnaast kunt u de ontwerpbestemmingsplannen raadplegen via de gemeentelijke website: www.oldenzaal.nl, rubriek woon- en leefomgeving, ruimtelijke plannen, klikken op bestemmingsplannen in procedure.

Oldenzaal, 20 oktober 2009

Het college van burgemeester en wethouders van Oldenzaal,

de secretaris,

H.W. van Rinsum.

De burgemeester,

F.T.J.M. Backhuijs.

Naar boven