stcrt-2009-15623-001.png Terinzagelegging van het ontwerpbesluit en het ontwerp van het ‘bestemmingsplan Elburg – Horstkamp en De Dijkjes van de gemeente Elburg’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Elburg maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8. lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), juncto afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) de ter inzagelegging bekend van het ontwerp van het ‘bestemmingsplan Elburg – Horstkamp en De Dijkjes van de gemeente Elburg’ c.a. met het daarbij behorende ontwerpbesluit. Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het gebied gelegen ten noorden van de bestaande begraafplaats te Elburg, globaal omsloten door de Oostelijke Rondweg en de Oostendorperstraatweg, voor een deel gelegen tot aan de Tempelweg te Elburg/Oostendorp. In bedoeld gebied wordt onder meer de bouw van ruim 400 woningen met de daarbij behorende nieuwe infrastructuur (met afsluiting van De Weeren voor doorgaand autoverkeer) en een uitbreiding van de begraafplaats mogelijk gemaakt.

Met ingang van 21 oktober 2009 ligt het ontwerpbesluit en het ontwerpbestemmingsplan c.a. gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentekantoor (afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling) en kunnen deze stukken gedurende de genoemde periode ook worden geraadpleegd via de gemeentelijke website (www.elburg.nl → bekendmakingen → ruimtelijke ontwikkeling → bestemmingsplannen). Tegen betaling zijn kopieën van de stukken verkrijgbaar. Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze inzake het ontwerpbestemmingsplan en ontwerpbesluit naar voren brengen bij de gemeenteraad van Elburg, Postbus 70, 8080 AB Elburg. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de heer G. Steentjes of mevrouw S. Kiewiet (resp. tel. 0525-688634/688663), van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht, wordt een verslag gemaakt.

Elburg, 20 oktober 2009

Burgemeester en wethouders voornoemd.

Naar boven