stcrt-2009-15615-001.png Ontwerpbestemmingsplannen ‘J.J. Gorterlaan’ en ‘Achthoevenweg’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Staphorst maken bekend dat vanaf woensdag 21 oktober 2009 de volgende ontwerpbestemmingsplannen ter inzage liggen:

  • ‘J.J. Gorterlaan’. Het bestemmingsplan maakt het verbreden van de J.J. Gorterlaan en het realiseren van een naastgelegen vrijliggend fietspad juridisch planologisch mogelijk. Op deze manier wordt het bedrijventerrein ‘De Baarge’ en het bedrijventerrein aan de Oosterparallelweg op een veilige manier ontsloten. Tevens wordt de bereikbaarheid van de hierboven genoemde bedrijventerreinen verbeterd. Het plangebied omvat het tracé van de J.J. Gorterlaan tussen de spoorlijn Meppel–Zwolle en de Wethouder Buitenhuisstraat.

  • ‘Achthoevenweg’. Het bestemmingsplan maakt het aanpassen van de wegprofilering en het realiseren van een vrijliggend fietspad juridisch planologisch mogelijk. Op deze manier wordt bedrijventerrein ‘De Esch’, ‘De Baarge’ en het bedrijventerrein aan de Oosterparallelweg op een veilige manier ontsloten. Tevens wordt de bereikbaarheid van de hierboven genoemde bedrijventerreinen verbeterd. Het plangebied omvat de Achthoevenweg vanaf de Hoogeweg tot aan het perceel Achthoevenweg 26 te Staphorst.

De ontwerpbestemmingsplannen liggen gedurende zes weken ter inzage op het gemeentehuis van Staphorst, Binnenweg 26, 7951 DE te Staphorst. De ontwerpbestemmingsplannen zijn tevens te raadplegen via www.staphorst.nl.

Tijdens de terinzagetermijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen over het plan bij de gemeenteraad van Staphorst. Een schriftelijke zienswijze kan worden gericht aan de gemeenteraad van Staphorst, Postbus 2, 7950 AA te Staphorst. Een mondelinge zienswijze kan worden ingebracht via de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt met de publieksbalie Grondgebied, telefoonnummer 0522-467467 of via het algemene nummer van de gemeente 0522-467400. In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

Naar boven