stcrt-2009-15579-001.png Goedgekeurd bestemmingsplan ‘Muziekwijk Noord’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat Gedeputeerde Staten van Flevoland op 29 september 2009 hebben besloten het bestemmingsplan ‘Muziekwijk Noord’ goed te keuren.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de wijk Muziekwijk Noord, die wordt begrensd de Hogering, de Muziekdreef, de Flevospoorlijn en de Hollandsedreef.

Het nieuwe bestemmingsplan vervangt de nu geldende plannen en biedt ruimte voor enkele nieuwe ontwikkelingen.

Het goedgekeurde bestemmingsplan en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van maandag 19 oktober tot en met maandag 30 november 2009 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage. Gedurende deze termijn kan een belanghebbende die tijdig zijn of haar bedenkingen omtrent het vastgestelde bestemmingsplan kenbaar heeft gemaakt aan Gedeputeerde Staten van de provincie Flevoland, en daartoe ook gerechtigd was op grond van artikel 27 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening, alsmede een belanghebbende die aantoont dat hij of zij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn of haar bedenkingen aan Gedeputeerde Staten van de provincie Flevoland kenbaar te maken, tegen het besluit van Gedeputeerde Staten beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage, o.v.v. ‘beroepschrift bestemmingsplan Muziekwijk Noord’.

Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak Raad van State(zelfde adressering als hierboven).

Het goedgekeurde bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt ter inzage bij de Balie Vergunningen, Toezicht en Handhaving in het stadhuis (B-passage) en is digitaal in te zien via http://www.almere.nl/Dienstverlening/bestemmingsplannen

Naar boven