stcrt-2009-15574-001.png Vaststelling bestemmingsplan ‘Hof van Lebret 2009’

De gemeenteraad van Renkum heeft in haar vergadering van 30 september 2009 het bestemmingsplan ‘Hof van Lebret 2009’ ongewijzigd vastgesteld.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het terrein van het voormalige aannemersbedrijf aan de Lebretweg 3–7 te Oosterbeek en voorziet in de bouw van twaalf woningen. Het betreft de bouw van vier twee-onder-een-kapwoningen, twee vrijstaande woningen en zes gestapelde woningen in twee bouwlagen. Het terrein wordt omsloten door de Lebretweg in het westen en in het noorden, oosten en zuiden wordt het terrein omsloten door de woonpercelen aan respectievelijk de Lebretweg, de Jan van Embdenweg en de Utrechtseweg.

Het bestemmingsplan en het raadsbesluit liggen met ingang van woensdag 21 oktober 2009 gedurende zes weken ter inzage, dus tot en met 1 december 2009, in het gemeentehuis te Oosterbeek en de bibliotheek te Oosterbeek. Daarnaast is het plan in te zien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0274.bp0116ob-va03 en op de gemeentelijke website www.renkum.nl/bestemmingsplannen. De bronbestanden zijn beschikbaar via http://intercontent.renkum.nl/ro/plannen/NL.IMRO.0274.bp0116ob-/NL.IMRO.0274.bp0116ob-va03/

Aangezien er geen zienswijzen zijn ingediend ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan kan alleen een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging schriftelijk tegen het vastgestelde bestemmingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het bestemmingsplan treedt in werking op de eerste dag na het aflopen van de hiervoor genoemde termijn om in beroep te gaan. Binnen de beroepstermijn kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, waardoor het bestemmingsplan niet in werking treedt, totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven