stcrt-2009-15572-001.png Vaststelling bestemmingsplan De Driehoek

De gemeenteraad van Borne heeft op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening in zijn vergadering van 6 oktober 2009 het bestemmingsplan De Driehoek ongewijzigd vastgesteld.

Het bestemmingsplan De Driehoek voorziet in een nieuwbouwproject. Het plangebied wordt globaal begrensd door de Hofstraat, de Nieuwe Kerkstraat en de Stationsstraat.

Ter inzage en beroep

Het vastgestelde bestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn digitaal beschikbaar op www.borne.nl, onder ‘Actueel, Ter inzage liggende ruimtelijke besluiten’. Tevens ligt het bestemmingsplan De Driehoek en de bijbehorende stukken gedurende zes weken met ingang van 19 oktober 2009 tot en met 29 november 2009 voor een ieder ter inzage, gedurende openingstijden, bij de publieksbalie van het gemeentehuis te Borne.

Gedurende deze termijn kan door belanghebbenden tegen het vaststellingsbesluit beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Geen beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijzen bij de raad hebben ingediend.

Tevens kan, naast het instellen van beroep, een verzoek worden ingediend tot het treffen van een voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Indien het verzoek is ingediend binnen de beroepstermijn, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven